İçeriğe geç
YeşilBina Dergisi

Kategoriler

Dergi

Abonelik

Form'dan Dunham-Bush Soğutma Grupları Semineri

25. Sayı (Mayıs-Haziran 2014)

Form Şirketler Grubu, Dunham-Bush Santrifüj Soğutma Grupları ve Frekans Kontrollü Vidalı Gruplar hakkında teknik içerikli bir seminer düzenledi. 21 Mayıs 2014 tarihinde Swissotel’de gerçekleşen seminerde, Dunham-Bush yetkilisi Qais Saad ve Form Şirketler Grubu Yürütme Kurulu Başkanı Tunç Korun, Santrifüj Soğutma Grupları ve Frekans Kontrollü Vidalı Gruplar hakkında detaylı bilgileri davetlilere aktardı.  

Seminerle ilgili bilgi veren Form Şirketler Grubu Yürütme Kurulu Başkanı Tunç Korun, “42 yıldır temsilciliğini yaptığımız standart hava ve su soğutmalı gruplarının yanı sıra Dunham-Bush’un santrifüj soğutma grupları ve frekans kontrollü su soğutmalı vidalı gruplarını Form güvencesiyle Türkiye pazarına sunduk. Günümüzde inşa edilen yeni yapılarda, yaşam alanları genişliyor, bina iklimlendirme yükleri de binalar oranında artıyor. Teknik alanları azaltılan binalarda daha az sayıda cihazla, daha büyük kapasitelere ulaşmak ve aynı zamanda verimi yüksek cihazlar tercih ederek, ilk yatırım ve işletme maliyetleri düşük tutmak çok önemli. Dunham-Bush yüksek verimli ve frekans kontrollü Vidalı da 2.350 kW ve Santrifüj soğutma gurupları ile, 14.000 kW‘a kadar tek cihazda istenilen kapasiteyi sağlayabiliyor. Tüm modellerinde kapasite ve verimlilik garantisi için Amerikan AHRI laboratuvar test belgelerine sahip. Dunham-Bush soğutma gruplarının yüksek teknik özellikleri ve birçok seçeneği ile önümüzdeki dönemde gerçekleşecek birçok büyük projeye değer katacağı inancındayım” dedi.
Climate Master Başkanına Büyük Ödül
Form Şirketler Grubu’nun 20 yıldır Türkiye temsilciliğini yaptığı Climate Master firmasının Başkanı Daniel Ellis, ısı pompası sektörünün en prestijli ödülü olan “The Ritter von Rittinger” ödülüne layık görüldü.
Kanada’nın Montreal şehrinde 14 Mayıs’ta gerçekleşen 11. IEA (Uluslararası Enerji Derneği) Isı Pompaları Konferansı’nda ödülünü alan Ellies, tecrübesiyle ve başarılarıyla ısı pompası sektörünün duayen kişilerinden biri olarak tanınıyor.
Regnum Carya Golf Resort’un da Tercihi Form Oldu
Türkiye’nin LEED sertifikası almak üzere aday olmuş tek oteli olan Regnum Carya Golf & SPA Resort’un iklimlendirme ihtiyacı için AHRI sertifikalı vidalı kompresörlü Dunham-Bush marka soğutma grupları kullanılıyor.
Projede toplam soğutma kapasitesi 7000 kW’lık yüksek verimli vidalı kompresörlü Dunham-Bush marka soğutma grubu kullanılıyor.

Paylaş

İlginizi çekebilir

Tümü
Reklam
340x250 piksel Reklam Alanı - Sağ Alt
Reklam
340x250 piksel Reklam Alanı