İçeriğe geç
YeşilBina Dergisi

Kategoriler

Dergi

Abonelik

Üç Büyük Projenin Tercihi ODE

2. Sayı (Temmuz - Ağustos)

ODE Yalıtım ürünleri yapımı devam eden 3 büyük projede kullanılıyor. Toplam inşaat alanı 150 bin metrekare olan ve 804 daireden oluşan Anthill Residence, yalıtım uygulamalarında ODE Yalıtım ürünlerini kullanıyor. Projede, ODE R-Flex, Starflex ve Ductflex ürünlerini tercih ettiklerini belirten Anthill Proje Müdürü Ayhan Sırtıoğlu, "Projelerimizde kaliteden ödün vermemek birinci önceliğimiz. Çok katlı ve özellikli bir proje olduğu için mekanik tesisatının da standartlara uygun olması gerekiyordu. ODE bu anlamda tüm taleplerimize cevap veriyor ve beklentilerimizi karşılıyor. Bu nedenle, tesisat borularının yalıtımında ODE'den aldığımız ürünleri kullanıyoruz" dedi.

 

Bauhaus Yapı Market, Bursa'da açılacak olan yeni mağazasında ısı yalıtımı için ODE Yalıtım ürünlerini tercih etti. ODE Yalıtım Genel Müdürü Bülent Çolak, "ODE Yalıtım'ın başarıya uzanan yoldaki en büyük destekçilerinden biri de iş ortaklarıdır. Fark Yalıtım'ın uygulayıcılığını üstlendiği, yalıtım alanı 2500 metrekare olan bu projede ODE Yalıtım ürünlerinin kullanılmasından mutluluk duyuyoruz" dedi.

 

ODE ürünlerini tercih eden bir diğer büyük proje ise, İstanbul Bayrampaşa'da yer alan ORA. 70 bin metrekarelik bir alanda konumlanan, toplam inşaat alanı 360 bin metrekare olan projede ODE R-Flex ST Boru, ODE R-Flex ST Levha, ODE Starflex AFK Boru ve ODE Starflex AFK Klima Levhası kullanılıyor.

İlginizi çekebilir

Tümü
Reklam
340x250 piksel Reklam Alanı - Sağ Alt
Reklam
340x250 piksel Reklam Alanı