
Firmanız ve Markanız Dergimizde Ne Kadar Yer Almış?
Yeşil Binalar Pazarı ve Sürdürülebilir Finansman Araçlarının Dönüştürmede Gücü
BTM, Yeşil Çatı Sistemleri ile Şehirlerde Doğaya Yer Açıyor
|
Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri Sahiplerini Buldu![]()
B2B Medya Yayın Grubu dergilerimizden Çatı ve Cephe tarafından 8.’si düzenlenen "Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri 2018", 7 Mayıs’ta Mercure Otel Altunizade’de düzenlenen Ödül Töreni ile sahiplerini buldu. Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri "Çatı" ve "Cephe" olarak iki ana başlıkta ve her iki başlığın altında ikişer olmak üzere dört kategoride verildi. "Çatı" başlığı altında "Yılın Çatı Kaplama Malzemesi/Sistemi" ve "Yılın Çatı Sistem Bileşeni" ödülü verilirken, "Cephe" başlığı altında ise "Yılın Cephe Malzemesi/Sistemi" ve "Yılın Cephe Sistem Bileşeni" ödülü verildi. Sektörün önde gelen temsilcilerinden oluşan "Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri Seçici Kurulu", ödül töreni öncesinde okur oylarını değerlendirdikten sonra kendi oylarını da kullandılar. Oylamada Seçici Kurul’un oyları yüzde 70, okur oyları ise yüzde 30 etkili oldu. Seçici Kurul üyeleri arasından müşahit olarak seçilen Prof. Dr. Nil Türkeri tarafından oylar tespit edilerek nihai sonuç belirlendi. Kazananlara ödüllerini ÇATIDER Başkanı Yaşar Şenal, CEPHEDER Yönetim Kurulu Üyesi Barış Erdem takdim etti.
Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri Kazananları:
Yalıtım Dergisi Başarı Ödülleri de Sahiplerini Buldu Sektörün önde gelen temsilcilerinden ve akademisyenlerden oluşan Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Seçici Kurulu, tören öncesinde okur oylaması üzerine değerlendirmelerini yaptı ve kendi oyunu da kullandı. Okur ve Seçici Kurul oyları, Seçici Kurul üyeleri arasından müşahit olarak seçilen Prof. Dr. Gül Koçlar Oral tarafından tespit edilerek nihai sonuç belirlendi. Oylamada Seçici Kurul’un oyları yüzde 70, okur oyları ise yüzde 30 etkili olacak şekilde hesaplandı. "Yılın Yatırımı", "Yılın Isı Yalıtımı Ürünü" ve "Yılın Su Yalıtım Ürünü" ve "Yılın Ses Yalıtımı Ürünü" kategorileri olmak üzere dört kategoride verilen ödülleri İMSAD Başkanı Ferdi Erdoğan, SUDER Başkanı Erdal Bozok, PANELDER Başkanı Turgay Yüksel kazananlara takdim etti. Yalıtım Dergisi Yazı İşleri kadrosu ile B2B Medya Editörler Kurulu üyelerinden oluşturulan Organizasyon Komitesi tarafından, 2018 yılı içerisinde yalıtım bilincinin artırılmasına, firmasının ve sektörün gelişimine yönelik yaptığı çalışmalarla kabul ve takdir görmüş kişiye "Yılın Profesyoneli Ödülü", kuruluşa da "Yalıtım Bilincine Katkı Özel Ödülü" verildi.
Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Kazananları: İlginizi çekebilir... Plakası 26, Hedefi Gelecek: "2026 Eskişehir Yılı"Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği "2026 Eskişehir Yılı" yaklaşımı, kenti yalnızca yeni projelerle değil; birlik, daya... Ödüller Hazır. Törenle Sahiplerine Takdim Edilmeyi BekliyorBu yıl 22. Kez sahibini bulacak, Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri ile 14. Kez sahibini bulacak Çatı Cephe Malzemeleri Ödülleri için hazırlıklar tamam.... Sektörel Yayıncılar Derneği 2026 Olağan Genel Kurulu GerçekleştirildiSektörel Yayıncılar Derneği (SEYAD), 2026 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nı 10 Ocak 2026 tarihinde dernek merkezinde gerçekleştirdi. Genel Kur... |
|||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.